Useljavanje Blogograda

Danas je 16. februar, 11 dana od prvog useljenja u Blogograd. Za ovih malo dana grad je porastao, već je dobio 52 ulice. Imena ulica su  najčešće romantična, a govore o tome šta stanaru kuće u toj ulici najviše znači. Sad kad su se dobri duh Casper  i kuma Blogograda Vesela pridružile, skoro smo kompletni. Skoro. Kako se neka pozitivna kreativna osoba bude želela priključiti, tako će Blogograd rasti, dok ne postane udobni, sigurni, lepo uređeni velegrad, naša oaza za  podelu misli,  za kreativno izražavanje u raznim oblicima, za radovanje, druženje. Grad lepe reči.  

Ogroman rad je uložio šuky  i zato mu želim reći jedno veliko hvala! Od praznog mesta u virtuelnom prostoru izgradio je divan grad, uz pomoć bravarice.

Zaslužili su aplauz, zar ne? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vreme je za proslavu useljenja, za vatromet!

 

 

 

 

 

 

 

Šampanjac, posluženje, obavezni sladoled i cveće za useljenje! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Slavlja and tagged , by Sanjarenja. Bookmark the permalink.

About Sanjarenja

Raspisana blogerka koja je do sada objavila tri samostalne knjige "Valcer" 2009. , "Rumba" 2011. i "Tango" 2013, te učestvovala sa 1/19 u blogerskoj knjizi "Ulicama Blogograda", 1/33 u "Ulicama Blogograda 2012" i 1/34 u knjizi "Ulicama Blogograda 2014". Pored pisanja, lekar je za telo i dušu, izletnik, sladoledoholik, putopisac, fotograf, plesačica i još ponešto. Proglašena je za Kreativnu damu Srbije za 2012. godinu.

36 thoughts on “Useljavanje Blogograda

    • To jeste suština, stepskivuče! Okupiti sve za koje smo bili u panici da ćemo propustiti nešto lepo što su objavili…sad su svi tu, pregledno se i lako dolazi do prethodnih postova i možemo uživati u lepoj reči! Blogograd postaje praznik lepe reči!

  1. Zdravo drugari 

    Cestitke od srca svima koji su u ovome ucestvovali, i dobrodoslica svima koji ovde dodju

    .Jako se radujem sto se u ovom gradicu vracaju i neki stari drugari, koje na blogu digo nismo videli.

    Bice ovo lepo druzenje samo dok naucim da se setam gradicem :))))

Ostavite odgovor